Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Результати діяльності підрозділів внутрішньої безпеки Криму за 4 місяці 2012г.

опубліковано 13 серпня 2012 о 14:13

       З метою профілактики правопорушень у сфері оподаткування, а також усунення причин і наслідків корупційних проявів податковими органами АР Крим протягом 4 місяців 2012 року проведено 356 профілактичних заходів, зокрема, проведено 267 лекцій, виступів і бесід в колективах, опубліковано в пресі 55 матеріалів, на телебаченні і радіо розміщено 13 виступів.

        Протягом січня – квітні 2012г. проведено 69 службових перевірок і розслідувань, за наслідками яких 38 співробітників органів ГНС притягають до дисциплінарної відповідальності, винесено 21 офіційне попередження про недопущення протиправної поведінки.

           Також, складено і направлено в суд 3 адміністративні протоколи, 2 протоколи складено і визнано як корупційні дії, збуджено 4 кримінальні справи щодо посадовців ДПС в АР Крим. За 4 місяці п.р. проведено 22 перевірки з питань дотримання пропускного режиму і охорони службових приміщень. Виявлені порушення вимог нормативних документів, що регламентують охоронний - пропускний режим в інспекціях Криму, усуваються.